Nieuws

Bidden voor Oekraïne

Op woensdag 2 maart 2022 hebben we geen reguliere Worship & Prayer, maar haken we aan bij de gebedsavond die wordt georganiseerd door Geloven in de Stad voor de situatie in Oekraïne.

Die avond willen wij samen bidden voor Oekraïne, voor Rusland, voor de landen rondom Oekraïne, voor de mensen die daar zijn, die nu op de vlucht zijn, de soldaten, de leiders, de hulpverleners en zo kan ik nog wel doorgaan. We willen bidden, omdat we geloven dat het gebed krachtig is. Soms zeggen we wel eens dat bidden het minste is wat wij kunnen doen, maar het wordt tijd om meer en meer te beseffen dat gebed het maximale is wat wij kunnen doen. Want wij onderschatten de kracht van gebed zo vaak, bewust of onbewust, maar wanneer wij bidden voor de ander dan komt de hemel in beweging.

Het wordt een avond waar we gebeden zullen zingen (worship) en gebeden zullen uitspreken (prayer). We starten om 20:00 uur in de Amsterdamstraat 57 in Haarlem. Bij deze de uitnodiging om erbij te zijn, om samen met ons te bidden. Als je er niet fysiek bij kan zijn, dan kan je online aanhaken.