Peter Irvine is mede-oprichter van Gloria Jeans Coffee. Australies grootste koffieketen (400 koffiehuisjes in Australië en 500 koffiehuisjes buiten Australië). Hij is Christen en spreekt wereldwijd op Christelijke en niet-Christelijke seminars.

Bij ons zal hij spreken over hoe wij onze talenten kunnen inzetten om te groeien als ondernemer, zodat we uiteindelijk ons succes kunnen gebruiken om anderen op te bouwen. De seminar is voor ondernemers (beginnend en ervaren), maar ook ideaal als inspiratiesessie voor jongeren die nog studeren.

SEMINAR MET PETER IRVINE
Zaterdag 19 maart 2016
20.00 uur – 21.30 uur (deuren open 19.30 uur)
Begijnhofkapel, Begijnhof 10, Haarlem

2 sessies met een korte break ertussen
Toegang is VRIJ.


Voel je vrij om andere ondernemers uit jouw kerk of netwerk uit te nodiigen. Met deze avond willen we echt de ondernemers van Haarlem en daarbuiten toerusten.