Dank jullie wel!

De piano is gekocht! Dank aan een ieder die heeft gegeven!

5 minuten voor de start van onze dienst (3 jaar re:connect) begaf de S90 (onze piano) het na zo’n 14 jaar trouwe dienst.  De eerste 12 jaar was de piano de trouwe metgezel van Gilbert, maar de laatste twee jaar werd de piano voornamelijk gebruikt door ons. Op zich was Gilbert al op zoek naar een nieuwe piano, zodat de S90 aan re:connect gegeven kon worden. Zover mocht het helaas niet komen… 

Gelukkig mochten we de piano van de Baptistengemeente Haarlem lenen, anders was dat wel een domper geweest. En natuurlijk kunnen we nu balen en stressen over de piano, maar we kunnen het ook zien als een enorme kans. Want eerlijk is eerlijk, de S90 had na 14 jaar trouwe dienst wel zijn beste tijd gehad en we waren al aan het rond kijken voor een goede vervanger. Maar ja, goede piano’s kosten een hoop geld. De S90 was 14 jaar geleden ook iets van 2.200 euro en goede piano’s zijn er niet goedkoper op geworden. En aangezien de S90 het nog steeds deed, stelden we de aankoop van een nieuwe piano steeds uit. Maar nu is het zover, de rek is eruit.

Nord Piano 2 HA88

We sparen nu voor een Nord Piano 2 HA88. Via een bevriende leverancier (Prosq Music) kunnen we deze piano voor een wel erg scherpe prijs (2.100 euro) krijgen, omdat ze op deze manier het werk van re:connect willen ondersteunen. Natuurlijk zijn we hier super blij mee! We gaan weer ons uiterste best doen om deze piano ook minimaal 14 jaar te gebruiken.

Dus daarom deze oproep aan jou. Als jij ons wilt helpen aan een nieuwe piano dan kan dat. Je kan eenvoudig via Ideal doneren of een handmatige gift overmaken naar ons bankrekeningnummer o.v.v. “Nieuwe piano”.

Namens de pianisten van re:connect, hartelijk bedankt!