Misschien klinkt dit wat oubollig. maar als kerk geloven wij dat het goed is voor Christenen om te bidden en te vasten. We willen daarom 2016 beginnen met een periode van bidden en vasten. We kiezen voor een Daniël-vasten (Dan. 10:2-3). Daniël vastte 21 dagen lang in de eerste maand van het Joodse kalenderjaar. Wij zullen daarom 21 dagen vasten in onze eerste maand. Om precies te zijn zullen we op maandag 11 januari starten met deze periode en eindigen we op zondag 31 januari in de kerk.

Tijdens deze 21 dagen krijg je iedere ochtend een mail met een overdenking en gebedspunten. In de avonden  (m.u.v. de zondagen) zal er een gebedsmoment zijn van 20.00 uur tot 21.00 uur bij Gilbert en Sharon thuis in Haarlem-Noord of Edward en Nina in Haarlem Centrum. Dat zal nog nader bekend worden gemaakt. We zullen dan samen inzoomen op de overdenking en tijd nemen voor gebed.

Deelname aan deze periode is vrijwillig en je hoeft echt niet bij iedere bidstond aanwezig te zijn. We beseffen heel goed dat iedereen zijn of haar eigen agenda heeft, maar we bieden het aan voor iedereen die (een keer) kan en wil komen.

Wil je meer informatie en/of je opgeven? Ga dan naar reconnect.cc/21days.