Aanstaande zondag (11 oktober) zijn we voor het laatst in de Nieuwe Kerk. We danken de PKN Haarlem voor hun gastvrijheid en support.

Tot gisteren was nog niet zeker waar we naartoe zouden verhuizen, maar gisteren kwam dan het goede nieuws binnen: we kunnen vanaf 18 oktober naar de Begijnhofkapel! Dit is de zaal waar wij onze doopdiensten hebben.

We zullen tijdelijk qua tijd verhuizen. We starten vanaf 18 oktober om 13.00 uur en eindigen rond 14.15 uur. We beseffen dat dit wel impact zal hebben op de dagindeling van iedereen die re:connect thuis noemt of regelmatig bezoekt. We hopen dat iedereen hierin een weg kan vinden.

De wijziging qua tijd is tijdelijk omdat we in het voorjaar van 2016 hoogstwaarschijnlijk weer terug switchen naar een ochtenddienst. En wie weet is de kerk tegen die tijd verder gegroeid dat we dan een extra dienst in de ochtend starten. Maar goed, dat is nu nog toekomstmuziek. Voor nu zijn we erg dankbaar dat de Baptistengemeente Haarlem ons verwelkomt in hun Begijnhofkapel.

Maar boven alles zijn wij dankbaar dat God deze deur voor ons heeft geopend. Aan Hem alle eer!

Blessings, Gilbert


Vanaf 18 oktober:

Begijnhofkapel
Begijnhof 10
2011 HE Haarlem

Iedere zondag van 13.00 uur tot 14.15 uur