Aanstaande zondag starten we in de nieuwe locatie. Het adres is Nieuwe Kerksplein 36, 2011 ZT Haarlem. We starten om 11.15 uur. We doen ons best om alles van te voren in gereedheid te brengen, zodat we op tijd kunnen starten. Vanaf 11.00 uur ben je meer dan welkom. Kom, nodig vrienden en familie uit. Het wordt een bijzondere eerste viering op onze nieuwe (en tijdelijke) plek.

We zijn dankbaar voor jullie flexibiliteit en jullie wil om samen te komen. Kerk zijn we samen en dat hebben we in de laatste weken echt mogen ervaren. Laten we samen blijven optrekken en omzien naar elkaar.

re:connectkids

Zondag Stadspelen

Na opening van de dienst gaan we met de kids een speurtocht doen. Het wordt gaaf, een feest en houd er rekening mee dat je nat kunt worden.

Dus aan alle ouders: een setje droge kleren is niet verkeerd 🙂