Aanstaande zondag komen we samen in de Wilhelminakerk aan de Gedempte Oude Gracht. De dienst begint om 16.00 uur en duurt tot ca. 17.30. Het belooft een bijzondere dienst te zijn. Alhoewel we als kerk deze week zijn aangeslagen door het plotseling heengaan van onze broer, willen we aanstaande zondag God danken voor de afgelopen twee jaar. We zijn Hem dankbaar dat wij mochten starten als kerk, dat bijzondere en mooie mensen zoals Jack Molleman in ons leven zijn gekomen, dat we ruim twee jaar mochten ‘kerken’ in de Philharmonie en we willen God ook danken voor het nieuwe seizoen dat we ingaan als we per 5 juli, drie maanden lang zullen zitten in de Nieuwe Kerk.

We hebben de voorgangers van het GIDS-netwerk uitgenodigd en enkelen zullen aanwezig zijn om deze groep te vertegenwoordigen en zij zullen ook voor ons als kerk bidden. Het wordt al met al een bijzondere dienst waarbij Christus centraal staat en wij als kerk om Hem heen zullen staan.

Je bent van harte welkom!