Gisteravond ontving ik een bericht wat ervoor zorgde dat mijn wereld even stopte met draaien, mij heel diep raakte en erg verdrietig maakte en eerlijk gezegd ben ik nog steeds verdrietig. Ik wilde dit in eerste instantie zondag bekendmaken in de dienst, maar zondag zou het te laat zijn en ik wil iedereen in de gelegenheid stellen om afscheid te nemen.

Jack Molleman, ook bekend als “broer Jack”, de altijd vriendelijke grote Indonesische man die trouw ondersteunde bij het hosting team en deel was van de re:connect familie, is overleden. Gisteren werd zijn lichaam gevonden op bed in zijn huis. Zij die Jack kenden weten dat hij kampte met ernstige gezondheidsproblemen maar daar niet veel over sprak. Hij zei altijd met een glimlach dat het een wonder is dat hij nog leeft en daarvan geniet, maar het niet erg zou vinden als de Vader hem zou thuishalen. En dat is nu gebeurd.

Naar alle waarschijnlijkheid wordt Jack aanstaande vrijdag begraven in Haarlem Noord. Om alle informatie centraal te houden hebben we een pagina (www.reconnect.cc/jack-molleman) in het leven geroepen die wij zullen bijwerken zodra er meer bekend is.

Voor nu, sterkte met dit verlies en zodra we meer weten zullen we dat communiceren.

Gilbert Thera

 

Klik op deze link voor de speciale pagina