Het leuke van huren is dat je zo once-in-a-while weer mag uitwijken naar een andere interessante locatie. Zo ook aanstaande zondag. We zitten dan een keer in de Spiegelfoyer van de Stadsschouwburg. De ervaring leert dat het op zondagen in de Stadsschouwburg minder druk is, maar hoe gaaf zou het zijn als we nu twee overvolle diensten hebben in de Stadsschouwburg waar we als kerk samenkomen om God te aanbidden, te luisteren naar Zijn Woord, nieuwe mensen te verwelkomen en meer van dat moois?

De kerk dat ben jij, dat zijn wij en zou niet af mogen hangen van onze locatie. Dus nodig jezelf, vrienden en familie uit en laten we aanstaande zondag een bijzondere dag hebben met elkaar waarbij we als kerk mogen uitstrekken naar God.

Locatie

Stadsschouwburg Haarlem
Wilsonsplein 23
2011 VG Haarlem

Tijden

Dienst 1: 10.30 – 11.45
Dienst 2: 12.15 – 13.30