Op 17 en 18 april organiseert re:connect in samenwerking met Christan Men’s Network (CMN) voor het eerst een Men’s Camp op de Betteld in Zelhem. Men’s Camp is een tweedaags evenement voor en door mannen waarbij de focus ligt op onderwijs, maar er zal ook tijd zijn voor muziek en ontspanning.“

“Tijdens deze twee dagen willen we ons focussen op wat de Bijbel zegt over en voor mannen. Natuurlijk zullen we samen zingen en ontspannen, maar het doel is echt om mannen toe te rusten, te ‘equippen’. Samen stil staan rondom thema’s als identiteit, priesterschap, verandering, verborgen zondes en verantwoordelijkheid. En eerlijk is eerlijk, dit zijn niet de meest toegankelijke en eenvoudige thema’s, maar we willen het bespreekbaar maken zonder een sfeer van veroordeling en er Gods licht op laten schijnen door samen te ontdekken wat Gods woord over deze dingen zegt.” ”, aldus Gilbert Thera, voorganger van re:connect.

Inspirerende sprekers
De organisatie is dankbaar dat pastor Asien Kurniadi (Duitsland) en Terry Quinn (Schotland) erbij zullen zijn.
Asien is een van de pioniers van CMN aan het vasteland van Europa en directeur van CMN Duitsland. Geboren in Indonesië, maar sinds 1986 in Duitsland met zijn vrouw Juliana. Hij is de oprichter en voorganger van Lighthouse Church in Aken en Maastricht. En daarnaast ervaart hij Gods roeping om mannen in Europa toe te rusten.

Terry is bijbel leraar en ondernemer. Toen hij nog voorganger was werd hij door Dr. Ed Cole gevraagd als voorzitter van CMN Schotland en dat was het begin van een goede vriendschap. Terry leidt nu CMN 93 Revolution in Groot-Brittanië en daagt mannen en kerken uit om de rol en invloed van de Bijbelse visie op de man te herontdekken.
Beide sprekers delen de passie om mannen mee te nemen op reis en de moeilijke thema’s bespreekbaar te maken en zo te bouwen aan vriendschappen, discipelschap en sterke relaties.

Mooie locatie
De Betteld in Zelhem staat bekend als een gastvrije camping met een Christelijke identiteit. De seminars van de Men’s Camp zullen plaatsvinden in het café van de Betteld. Een warme en gezellige ruimte, die ideaal is voor dit programma. De Betteld zorgt tevens voor een prima slaapplek én ze verzorgen ook nog eens de verschillende maaltijden.

De kosten van deze Men’s Camp bedragen 100 euro per persoon. Deze kosten zijn inclusief overnachting, een diner, een ontbijt, een lunch, het bijbehorende werkboek en boek. Vanwege de gekozen locatie voor de seminars (het café) is er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.