Vrijdag 13 februari is het alweer vijf jaar geleden dat Gilbert en Sharon zijn getrouwd en dit willen ze op zondag 15 februari vieren met iedereen die maar aanwezig wil en kan zijn tijdens de kerkdienst. De dienst is iets korter zodat er genoeg tijd is om te connecten. En daarnaast zal de worship ook net anders gaan dan normaal. Speciaal voor deze dag zal Gilbert weer achter de piano kruipen, Martin Verdonk zal percussie spelen en Gendro en Jasper nemen hun gitaren mee en zullen meezingen. Kortom, vier mannen zorgen voor een unplugged worship sessie. Dit wordt echt bijzonder, puur, akoestisch en fun.

Daarnaast hebben Gilbert en Sharon een bestelling geplaatst bij hun favoriete brownie bakker en is er voor iedereen een brownie voor bij de koffie (die je dan wel weer zelf moet kopen 🙂 ) En als je nu denkt dat je als single geen zin hebt in al dat zoet sappige gedoe, dan hebben we ook goed nieuws, want ook aan de singles is gedacht… (en meer verklappen we niet)

Het belooft een feestelijke zondag te worden en we hopen jou te mogen verwelkomen.