We komen er achter dat niet alle mails naar de supporters van de crowdfund aankomen. We hadden al een vermoeden omdat we erg weinig respons ontvingen, maar we hebben van iedereen alleen een e-mailadres. We hebben zelfs een mailing handmatig verzonden maar sommige spam-filters blokkeren onze mails.

Er zijn op dit moment al zes verschillende updates verzonden. De mensen van de crowdfund krijgen ook als eerste een melding van een nieuw nummer dat online staat en deze is dan in eerste instantie alleen voor die mensen beschikbaar. Dit is onze manier om de crowdfund-community te bedanken.

We vinden het erg jammer dat sommige mails niet aankomen. Mocht jij een van de crowdfunders zijn en nog niets van ons hebben gehoord, dan horen wij dat graag van je. Stuur ons een e-mail (van het e-mail adres dat je hebt opgegeven bij de crowdfunding) en dan sturen wij je een eenvoudige mail terug (zonder plaatjes e.d.) en hopelijk komen we dan door de spam-filter heen.

Het lijkt er trouwens op dat alleen hotmail gebruikers last hebben van deze blokkade. Maar we weten het niet zeker.