Op 25 november hebben we een feestje. Ons eerste worship album FREEDOM wordt dan gepresenteerd in het Patronaat in Haarlem. 

Op 14 oktober mochten we dit album opnemen tijdens een concert in Shelter Haarlem. En na enkele weken van hard werken in de studio, mixen en masteren is het dan zover. Het album is klaar en zal op 25 november gepresenteerd worden in het Patronaat. Het Patronaat staat bekend als een pop-podium en een feestlocatie en daarom misschien niet de eerste plek waar je aan denkt wanneer je een worship album lanceert, maar aangezien we juist de VRIJHEID die JEZUS geeft willen vieren, vinden we het Patronaat juist een ideale plek voor ons feestje.

Wil jij er ook bij zijn?

Iedereen is welkom op 25 november. Of je nu gelovig bent of niet, nog nooit in een kerk geweest, of juist heel je leven al kerk gaand. Het maakt ons weinig uit. Het enige wat we van je vragen is dat je het okee vindt dat wij een feestje vieren 🙂

Na afloop van het concert is er een after-party en zal de DJ het overnemen.

Alle informatie op een rijtje

RELEASE PARTY FREEDOM
re:connect

Waar? Patronaat, Zijlsingel 2 Haarlem (parkeren in de Raaks)
Tijd? 20.00 – 22.00, deuren open om 19.30 en na afloop een after-party tot 23.30 uur.
Tickets? 5 euro excl. registratiekosten (early-bird t/m 14 november) / 7,50 euro excl. registratiekosten (vanaf 15 november)

Bestellen via: http://www.eventbrite.nl/e/tickets-releaseparty-freedom-14028141549