Na het heftige nieuws over pastor Philips gezondheid afgelopen week en het nieuws dat pastor Philip en pastor Holly daardoor niet meer konden komen moesten we snel bedenken wat er nu zou gebeuren. Meerdere registraties zijn geannuleerd en we hebben besloten om Conference te downsizen qua grootte, maar zeker niet qua kwaliteit.

We gingen zoeken naar een vervanger die niet onder doet voor deze twee toppers en die hebben we gevonden en dat niet alleen, hij heeft zijn agenda vrijgemaakt om ons te helpen! We hebben het over niemand minder dan Dr. Robi Sonderegger. Dr. Robi heet een doctoraat in de Klinische Psychologie en spreekt regelmatig op relatie seminars over de gehele wereld. En als je denkt dat zo’n geleerd persoon heel moeilijk te begrijpen is, dan heb je het mis. Dr. Robi is een dynamische spreker die met een flinke dosis humor de wetenschap gebruikt om Bijbelse principes te onderbouwen en nader uit te leggen.

Bekijk onderstaand filmpje als je Dr. Robi wilt horen om een idee te krijgen van zijn spreekstijl.

Overtuigd? Registreer je dan vandaag nog!