BELANGRIJKE UPDATE CONFERENCE

Vandaag ontvingen we bericht dat ze een vorm van kanker hebben ontdekt bij ps. Philip. Ze willen ook direct starten met behandeling daarvan en dat betekent dat hij de komende weken niet kan reizen. Hierdoor hebben zij de reis naar Nederland moeten annuleren.

Iedereen die heeft geregistreerd heeft net een e-mail ontvangen. In de mail stond dat mensen 48 uur de tijd hebben om te reageren. Als je NIET reageert word je registratie geannuleerd en krijg je je geld terug. En als je wel reageert betekent dat, dat je hoopt dat het alsnog door gaat (met andere sprekers).

We kijken nu wat we gaan doen. Mochten er genoeg mensen willen komen naar conference (zonder Philip & Holly Wagner) dan gaat het gewoon door, anders zullen we het annuleren en krijgt iedereen zijn of haar geld terug.

Dus, mocht je alsnog willen komen… je kan veilig registreren. Mocht het niet doorgaan, dan krijg je het bedrag volledig terug.

Bedankt voor jullie begrip en gebed voor ps. Philip & ps. Holly.

Vriendelijke groet,

Gilbert Thera