Als alles volgens planning verloopt zullen we met re:connect in september een te gek concert organiseren waar jij voor bent uitgenodigd. Tijdens dit concert willen we re:connects eerste live worship album, FREEDOM, opnemen. Super cool natuurlijk, maar voor het zover is hebben we een paar mensen nodig die dit net zo cool vinden als wij…

Crowdfund

We zijn een crowdfund op voordekunst.nl gestart en daar hebben we het hele verhaal gedeeld. Maar speciaal voor jou, de lezer, het verhaal in het kort. We willen een worship avond organiseren met nieuwe en bekende nummers. Die avond willen we vastleggen en daarvan een album uitbrengen. Maar zoals je misschien al weet is het maken van een (live) album erg duur. En daarom proberen we via de crowdfund genoeg geld binnen te halen door mensen de kans te geven om een CD te bestellen, een zang workshop van Sharon of zelfs een huiskamer concert van de hele band. Kortom, keuze genoeg :-)

Onze passie

Het is onze droom dat de passie, het enthousiasme en de vreugde gevangen wordt op dit schijfje en loskomt, iedere keer dat iemand het album afspeelt in de auto, thuis of onderweg in de bus, metro, tram of trein. Dat het album mensen mag meenemen in Gods tegenwoordigheid waar lasten wegvallen, dromen ontstaan en visie duidelijk wordt.

Maar uiteindelijk gaat het erom of jij deze droom wilt supporten. Want als dat zo is kan jij jouw schouders eronder zetten en meebouwen aan hetgeen wij mogen doen in onze stad en ons land door naar de website van voor de kunst te gaan en jouw gift te geven.

Thanks!

Link crowdfund: bit.ly/freedom-live