Conference komt eraan! Eerlijkheidshalve moeten we zeggen dat het nog wel even duurt, maar de registraties beginnen wel binnen te komen. Het gaat qua registraties bijna twee keer zo snel als vorig jaar en we hebben nu plaats voor 400 bezoekers i.p.v. 650. We geloven echt dat we een te gekke tijd zullen hebben met elkaar. En het is super gaaf om te zien dat niet alleen re:connect-ers inschrijven, maar ook mensen van andere kerken. Ook zal er een veel grotere groep voorgangers aanwezig zijn dan vorig jaar en daar zijn we ook enorm dankbaar voor. Het hele doel van deze conference is namelijk om de lokale kerk dienstbaar te zijn en we vinden het simpelweg te gek dat er zoveel voorgangers zijn die ons in dit doel willen ondersteunen.

Als re:connect beseffen we namelijk echt wel dat we een jonge kerk zijn en niet de ervaring hebben van menig ander, maar samen met andere leiders kunnen we heel veel bereiken en we hebben elkaar dan ook gewoon nodig. En natuurlijk zijn we dankbaar en enthousiast dat ps. Philip en ps. Holly Wagner willen komen naar conference. Beiden zijn te gekke sprekers en weten humor en waarheid zo goed te combineren. Los van elkaar zijn ze al gave sprekers, maar samen zijn ze fenomenaal.

Naast ps. Philip en ps. Holly, zal Gilbert ook een seminar sessie voor zijn rekening nemen. Zij die Gilbert kennen weten dat hij eenvoud, passie en humor combineert in zijn overdenkingen. Naast onderwijs zal er ook meer dan genoeg tijd zijn voor muziek. Een van de pijlers van re:connect is aanbidding en dat mag nu ook niet ontbreken. De Surrender band is er dan ook bij om God samen met alle aanwezigen te aanbidden. De Surrender band speelt altijd tijdens de Surrender vieringen van re:connect die bekend staan om gepassioneerde en dynamische worship. En dat zal er ook zijn tijdens Conference.

Kortom, Conference wordt een tijd van aanbidding, verdieping van geloof, uitstrekken naar God, leren over relaties en wij geloven dat relaties gesterkt zullen worden, verwachtingen beter gemanaged worden en dat boven alles Christus centraal zal staan. Dus we nodigen je uit om de promo te bekijken en dan rest ons niets anders dan te zeggen: See you at Conference!

Conference Promo

link: www.reconnectconference.nl