Vanaf juni start businessconnect! Dat is 1 keer in de maand op de woensdag lunchen. De eerste woensdag dat we samenkomen zal zijn op woensdag 11 juni. We moeten nog een tent uitkiezen, maar het concept is alvolgt: we lunchen samen (op eigen kosten) met doel om te connecten met andere ondernemers en professionals. Gilbert deelt een korte overdenking en we zijn al met al een uurtje kwijt.

Het doel is om te connecten met andere ondernemers. En in principe zijn alle ondernemers welkom, maar we richten ons in onze uitnodiging natuurlijk vooral op hen die re:connect als thuis zien. Maar voel je vrij om anderen uit te nodigen en wie weet naar wat dit uitgroeit.

Het is onze droom dat de ondernemers binnen re:connect een sterk netwerk hebben en met Bijbelse principes in hun hart en hand in de marktplaats actief kunnen zijn om zo een licht te zijn en te schitteren voor God. Wil je er ook bij zijn? Stuur dan een mailtje naar businessconnect@reconnect.cc.

Doe alles wat u zegt of doet in de naam van de Heer Jezus, terwijl u God, de Vader, dankt door hem. (Kol. 3:17 NBV)

Doe uw werk met plezier, alsof het voor de Heer is en niet voor de mensen (Ef. 6:7 NBV)

Doe alles zonder morren en tegenspreken, opdat u zuiver en smetteloos bent, onberispelijke kinderen van God te midden van een verdorven en ontaarde generatie, waartussen u schittert als sterren aan de hemel. (Fil. 2:14-15 NBV)