Jeffrey Rachmat

Op donderdag 22 mei verwachten we ps. Jeffrey Rachmat uit Jakarta, Indonesië. Ps. Jeffrey was er bij de kick-off bij en was de persoon die Gilbert en Sharon heeft ingezegend als voorgangersechtpaar. Gilbert en Sharon beschouwen ps. Jeffrey als hun mentor.

Ps. Jeffrey staat bekend als een leraar die bijbelse waarheden op zeer toegankelijke wijze kan uitleggen met de nodige portie humor. Hij is een veel gevraagd spreker in Indonesië en daarbuiten en we vinden het een bijzondere eer dat hij tijd heeft vrijgemaakt om ons toe te spreken op donderdag 22 mei.

Dus heb je zin in een boeiende bijbelstudie van een van de beste leraren die wij kennen? Kom dan op 22 mei naar Van de Valk Haarlem (goed bereikbaar met OV en gratis parkeren). We starten om 19.30 uur, kom op tijd en nodig vrienden uit.

Toegang is vrij, wel zal er een collecte/giftbox zijn.
Registreren via Eventbrite (tickets) is wel gewenst. Dat geeft ons een indicatie hoeveel mensen we mogen verwachten.