Aanstaande zondag gaat het dak er weer af in de Philharmonie! Samen met de band gaan we een feestje bouwen, want wanneer je beseft dat Gods liefde je heeft omsingeld dan wil je je toch alleen maar geven in volledige SURRENDER? Dus deze zondag is voor iedereen die wel van lekkere (stevige) muziek houdt, ervan houdt om te zingen, zin heeft in een “praise-party” of gewoon lekker van een feestje houdt.

Samen met een te gekke band – die inmiddels toch echt wel bij re:connect hoort –  en onze vocals gaan we zingen met alles wat in ons is. Bekende meezingers en misschien ook wat minder bekende nummers. En alle nummers hebben één doel: God eren!

Dus neem zondag nog even een theetje met honing, doe je dansschoenen aan en let’s party! Want Zijn liefde voor ons geeft ons alle reden om te zingen.

See you Sunday!

Philharmonie – Van Beinum Zaal
Lange Begijnestraat 11
2011 HH Haarlem

Tijd: 11.15 uur – 12.45 uur
En re:connectkids zorgt ervoor dat de kids ook hun eigen feestje hebben.