This is my story, this is my song

Iedereen heeft een verhaal

Een paar weken geleden keek ik naar een YouTube filmpje. Het was een filmpje van hele goede vrienden van ons. In dat filmpje kon je zien hoe Janneke werd genezen nadat ze jarenlang ziek was geweest en per rolstoel van A naar B moest gaan. Dit verhaal kende ik, het filmpje had ik al vaker gezien, maar toch moest ik huilen van verwondering en blijdschap. Als je het verhaal niet kent, dan zou je dit filmpje even moeten zien. Dit verhaal is zo mooi en moet verteld worden.

En misschien is jouw verhaal niet zo spectaculair als dat van Janneke/ Maar voordat je jouw verhaal afscheept als zijnde onbelangrijk, bedenk dan dat jouw verhaal ook een bron van inspiratie kan zijn voor iemand uit jouw omgeving. Iedereen heeft een verhaal en ieder verhaal telt, het wordt tijd dat we die verhalen gaan verzamelen en delen. En dat willen we op 20 april gaan doen. We willen verhalen gaan vertellen. Verhalen die getuigen over de opstandingskracht van Jezus Christus. Het wordt een ouderwetse dienst met getuigenissen in een nieuw jasje.

O what a Saviour, wonderful Jesus

Het thema van Pasen 2014 is een zin uit een lied van Elevation Worship “O what a Saviour, wonderful Jesus”. Dat willen we dit jaar uitdragen. We willen dit doen door de samenzang, door de muziek, de getuigenissen, de overdenking, door ieder aspect van de dienst. En we willen als kerk geloven dat de God van wonderen ook vandaag wonderen wilt doen in de levens van mensen zoals jij en ik.

Dus misschien geloof je helemaal geen woord van wat ik hier tik en denk je dat ik een regelrechte malloot ben, aan jou wil ik zeggen: “Kom en wees lekker sceptisch en laat je verrassen door God”. En aan hen die het wel geloven: “Bid voor ons, met ons en geloof samen met ons dat de God van wonderen iets nieuws wilt doen in onze stad”.

Op 20 april is het zover, dan is het Paaszondag. Het wordt een zondag van stilstaan vol dankbaarheid, uitstrekken in geloof en ontvangen in verwondering. Het wordt een mooie zondag!  Wij zouden het een geweldige eer vinden als jij deze zondag met ons komt vieren.