Alles valt of staat bij relaties. En dan hebben we het niet alleen over de huwelijken, maar ook wanneer je kijkt naar vriendschappen en zelfs netwerken van mensen. We hebben relaties nodig. Er is zo’n bekende quote in het Engels “Show me your friends and I’ll show you your future” (Toon me je vrienden en ik toon je je toekomst). En deze quote is veel meer dan een coole one-liner, het is eigenlijk een verpakte Bijbeltekst: Wie met verstandige mensen omgaat, wordt verstandig; wie met slechte mensen omgaat, komt op het verkeerde pad. (Spr. 13:20 HTB)

Toon me je vrienden en ik toon je je toekomst

Met deze conferentie willen we investeren in kennis zodat we betere (lees: meer gezonde) relaties bouwen. We hebben hiervoor twee te gekke sprekers uitgenodigd. We geloven dat deze twee mensen hun preken leven en dat ze heel veel te bieden hebben. We willen je dan ook van harte uitnodigen om deze twee data te reserveren in je agenda en je best te doen om er gewoon bij te zijn. Je zal er echt geen spijt van krijgen!

RELATIES Conferentie

Relaties is het thema van de aankomende re:connectconference. We gaan samen kijken naar de dynamiek binnen relaties en ontdekken naar wat de Bijbel hierover te zeggen heeft. Hiervoor hebben we niet een, maar twee te gekke sprekers uitgenodigd: Philip en Holly Wagner. Philip en Holly zijn de voorgangers van Oasis Church in Los Angeles (VS).

Philip spreekt over over de gehele wereld over hoe het volgen van Jezus ons eraan herinnert dat we een leven vol compassie, gebed en drive om mee te bouwen aan de lokale kerk moeten hebben.

Holly is echtgenoot, moeder, voorganger, lerares en schrijfster. Haar passie is om vrouwen aan te moedigen om te zijn wie God wilt dat ze zijn. Door GodChicks, de vrouwen beweging van Oasis, spoort Holly vrouwen aan om hun waarde te ontdekken en hun relatie met God te verdiepen en ondertussen te genieten van deze reis.

Samen onderwijzen Philip en Holly regelmatig tijdens relatie en huwelijk seminars. Philip heeft vrij recent een boek uitgebracht, How to Turn Your Marriage Around in 10 Days (Hoe je huwelijk om te turnen in 10 dagen). Philip en Holly hebben ook samen een boek geschrven, GodChicks and the Men They Love (GodChicks en de mannen van wie ze houden), en Holly heeft meerdere boeken geschreven rondom de obstakels in het leven en hoe je ze kan overwinnen.

Philip en Holly zijn alweer 29 jaar getrouwd. Ze zijn de trotse ouders van twee kinderen, Jordan and Paris, en ze wonen in Los Angeles.

Je kan Philip en Holly volgen op Twitter, of bekijk hun blogs:
Twitter: @PhilipWagnerLA & @HollyWagnerLA
Blogs: PhilipWagner.com & HollyWagner.com

Registreren

Ook enthousiast geworden? Via www.reconnectconference.nl kan je alles over de conferentie lezen en je direct registreren.