Op 27 februari starten wij met Alpha. Al meer dan 20 miljoen zijn ons voor gegaan en we zijn ook enorm enthousiast dat wij ook kunnen starten met Alpha. Alpha is voor iedereen die op zoek is naar antwoorden. Iedereen die wilt weten of er meer is. Of als je meer wilt weten over het Christelijk geloof. De basis van het geloof wordt in een paar weken uitgelegd op een erg toegankelijke manier en vanuit die overtuiging zullen we op zoek gaan naar antwoorden op jouw vragen.

Alpha is een manier om meer te te ontdekken over de dingen waar we naar op zoek zijn: zingeving, intimiteit en relaties. En dat alles in een ongedwongen en niet veroordelende omgeving

– Bear Grylls (presentator “Man vs. Wild” – Discovery Channel)

We starten op donderdag 27 februari. Iedere avond starten we samen met een lekkere eenvoudige maaltijd. De cursus duurt acht weken en de kosten bedragen 50 euro per persoon. Inbegrepen zijn een werkboek, het avondeten tijdens de cursusavonden en een overnachting inclusief eten. Alle informatie over Alpha kan je vinden op onze ALPHA pagina.