Op 17 februari is het alweer een jaar geleden dat we de kick-off hebben gehad. In het afgelopen jaar is er enorm veel gebeurd en vele Haarlemmers hebben wel iets gelezen of gehoord over re:connect. We zijn God hier enorm dankbaar voor. En samen met de groeiende re:connect-familie willen we dit vieren op zondag 16 februari. De complete band is er dan en we zullen die zondag onze eerste Surrender hebben van 2014. Tijdens deze viering zullen we stilstaan bij het afgelopen jaar en vooruitblikken op het komend jaar.

Kom jij ook?

De Surrender diensten duren een kwartier langer. Dus we starten om 11.15 uur en eindigen om 12.45 uur. En net als alle Surrender diensten zullen we veel samen zingen, samen bidden en zal er dus een korte overdenking zijn. Omdat dit ook een verjaardagsfeestje is zullen we kort terugblikken op het afgelopen jaar en God daarvoor danken. Het wordt een feest en we zien er naar uit om dit feest met jou te vieren. Hopelijk tot 16 februari!