Vind jij ook dat de kerk een plek moet zijn waar je je thuis voelt? Waar mensen geborgenheid en begrip moeten kunnen vinden? Dat de kerk er is om mensen dienstbaar te zijn? Dat vinden wij nou ook! Alleen is er nog een ander ding dat wij vinden… de kerk, dat ben jij, dat ben ik, dat zijn wij! En daar gaat de nieuwe serie overdenkingen over: de kerk, dat ben jij!

Ook willen we de laatste zondag van oktober een nieuwe traditie introduceren. We hebben zoals jullie weten de giftbox en we willen iedereen – die re:connect als zijn of haar kerk ziet – vragen om na te denken over een speciale gift om ook weer in 2014 een bijzondere Paasdienst en groots Kerstnacht evenement te organiseren. We willen dit ieder jaar op de laatste zondag van oktober doen. Maar ook nu geldt: geef alleen wat je kan en wilt geven. Alvast bedankt!

We hopen dat jij er in oktober ook bij bent!